Skip to content
Stivuitoare Diesel
Stivuitoare Diesel
Stivuitoare GP
Stivuitoare GPL
Stivuitoare electrice
Stivuitoare electrice
Transparete / Lize electrice
Transparete / Lize electrice

generalitati

Sa implementezi, sa sacrifici si sa devii mai bun, toate acestea stimuleaza tinte pe care, noi, oamenii le putem atinge prin perseverenta si munca, asa am ajuns sa fim determinati de cuvinte care la randul lor devin importante, adica brand’uri :

EFICIENT  –  PROMPT  –  INTELIGENT  

Toata aceasta necesitate de a fi alaturi de utilaje si de a le cunoste a determinat munca nostra de ani in domeniul transportului de marfa, atat intern cat si international, prin care am devenit cunoscatori / profesionisti in manipularea diverselor marfuri.
Deci, putem spune, ca a aparut o dragoste fata de aceste “ albinute“ tehnologice, dotate cu motoare puternice, economice care deservesc la usurarea muncii, care sunt un factor foarte important in manevrarea marfurilor . De ani, sunt cele care au fost alturi de noi, la tot acest proces al muncii, au preluat ce a fost foarte greu pentru oameni: caratul in spate.

Designul acestor utilaje, permite atingerea obiectivelor activitatii Dvs. usurarea muncii si siguranta manipularii marfurilor. Performanta utilajelor, totodata, confortul, poate fi determinata mai ales de modul de lucru al fiecarui operator,relatia directa operartor – utilaj, care poate fi buna si de lunga durata de functionare a acestor echipamente, deci prin operativitate, impunerea standardelor datorita performantelor in siguranta .

Pentru gama noastra de utilaje, atentia sporita a tot ce tine de intretinere, cat si reparatii sunt bine determinate si finalizate atat cat utilajul sa fie in continua operativitate